

Classes:

## **SWEDEN OPEN**

## March 24-27 2016



# **Atvidaberg Sweden**

## Classvictory gives €200 in cash!

	2 8 prizes (max 32), Formel 1 32 8 prizes (max 32), Eurosport 24 8 prizes (max 32) & 24 Team 8 prizes (max 24 team)	
<u>Rules:</u> ISRA rules a	re used for all classes with the following exceptions:	
	16 drivers go to finals in the individual classes	
	qualification by draw not ranking	
10.52	Positive to the left	
	ES 24: RedFox Audi LMP & RedFox ISRA 2016 is legal	
	Production 24 Team No handout motor! Note the following:	
	Only plastic endbells are allowed.	
	Only 2 mm armature shafts are allowed	
	Only single ceramic magnets are allowed	
	Body is ISRA body 2016 if possible or ISRA body 2015	
Times:	Thursday 24 Practice	
	Friday 25 Qualifying Semi & Final ES 32	
	Practice & Qualifying F1 32	
	Saturday 26 Semi & Final F1 32	
	Practice & Qualifying ES 24 Sunday 27 Semi & Final ES 24	
	Practice, Qualifying & Final Production24 Team	
	23.30 Track closed	
	(For more details see preliminary Time schedule)	
Entry fee:	<ul> <li>€ 25 / Class in F1 32, ES 32 &amp; ES 24</li> <li>€ 60 in Production 24 Team race (1 pcs Handout body &amp; 2 pair of tires)</li> </ul>	
<u>Registration</u>	<b>16 entrances are reserved for foreign drivers and 16 for Swedish drivers until 1</b> <b>February 2016</b> . Any remaining vacant are to drivers regardless of country after the notification date (official publication on our website <u>www.atvidsmk.se/slot</u> 2 February 2016).	
	Registration is open to March 13 Registration only to e-mail: <u>slotracing@atvidsmk.se</u>	
<u>Info</u>	Anders Brommesson / Johan Thorsson on e-mail slotracing@atvidsmk.se	
<u>Prizes:</u>	Individual classes: Prizes for top 8 each class. (F1, ES 32, ES 24 & Production 24 Team) <b>1= €200, 2= €100, 3=€50</b>	

#### Track:



Track built by Lars Harrysson in 2007 49,8m 8 lanes 13,0V, Positive to the left. Numbers and color marked lanes

<u>Meals:</u>

Breakfast, Lunch & Dinner is available at the club and scheduled in the time table

Adress:

Atvidabergs Motorklubb Mejerigatan. Åtvidaberg Sweden Phone +4612012222

AMK homepage:

www.atvidsmk.se/slot

1.00

GPS:

RT90:	X: 6452936, Y: 1511636
WGS84:	Lat N 58° 11' 59" Lon E 16° 0' 11"
Decimal:	58.1999, 16.0031

Lodging:

Directions:

If you need help with booking please mail us at slotracing@atvidsmk.se

Åtvidabergs Hotell 0120-100 90 <u>www.klintsfastigheter.se</u> Stugor 0730-50 41 61 <u>www.atvidabergscamping.com</u> Vandrarhem 0709-722887<u>www.elevhemmet.se/vandrar.html</u> Mail: <u>elevhemmet@gmail.com</u>

Atvidaberg is located 35 km from Linkoping. You may go by bus from the train station in Linkoping to the train station in Atvidaberg. It is walking distance between the track and the station. The race venue is only 200m from the station. The phone no. to the venue is +46(0)12012222 <u>ÖstgötaTrafiken</u> for time tables.

Departures from Skavsta Airport Skavsta - Flygbussarna

Departures from Stockholm Arlanda Airport Trains are running from the airport to Linköping SJ.se - Travel By Train - A Good Environmental Choice - Home

By car from South or North you travel on E4 to Linkoping North and then towards Atvidaberg on Route 35.



### Time schedule (preliminary)

### Thursday March 24

12.00 12.00 - 17.30 17.30 - 19.00 19.00 - 20.30 <b>19.00 - 20.00</b> 20.30 - 22.00	Venue open Free practice Practice ES 24 (5 min drive – 5 min marshaling) Practice F1 32 (5 min drive – 5 min marshaling) <b>Dinner</b> Practice ES 32 (5 min drive – 5 min marshaling)
22.30	Close
the second se	

### Friday March 25

07.45	Venue open
07.45 - 09.00	Breakfast
08.00 - 09.00	Practice ES 32 (4 min drive – 4 min marshaling)
09.00	Racemeeting
09.10 - 09.50	Practice ES 32 (2 min drive – 2 min marshaling)
09.30 - 10.25	Technical inspection (all cars on the table at 10.20)
10.30	Qualifying 1 min lap time ES 32 (32 entries = 45 minutes)
11.15	Semi D 8 x 4 minutes (50 minutes) (Marshals from Semi C)
12.05	Semi C 8 x 4 minutes (50 minutes) (Marshals from Semi D)
12 .20 – 13.20	Lunch
13.00	Semi B 8 x 4 minutes (50 minutes) (Marshals from Semi A)
13.50	Semi A 8 x 4 minutes (50 minutes) (Marshals from Semi B)
14.40 – 15.15	Service break and lane selection for Final A & B
15.20	Technical inspection on starting line Main B 8 x 5 minutes
16.15	Technical inspection on starting line Main A 8 x 5 minutes
	Track maintenance / braid cleaning
17.30 – 18.30	Practice F1 32 (4 min drive – 4 min marshaling)
18.30 – 19.30	Dinner (no power on Track)
19.00	Prize ceremony
19.20 – 19.30	Racemeeting
19.30 – 20.30	Practice F1 32 (2 min drive – 2 min marshaling)
20.20 - 20.50	Technical inspection (all cars on the table at 20.43)
21.00	Qualifying 1 min lap time F1 32 (32 entries = 45 minutes)
22.00	Close

### Saturday March 26

07.45	Venue open
07.45 – 09.00	Breakfast
08.15– 08.25	Drivers who not are competing in F1 32 drive on track.
08.30	Semi D 8 x 4 minutes (50 minutes) (Marshals from Semi C)
09.20	Semi C 8 x 4 minutes (50 minutes) (Marshals from Semi D)
10.10	Semi B 8 x 4 minutes (50 minutes) (Marshals from Semi A)
11.00	Semi A 8 x 4 minutes (50 minutes ) (Marshals from Semi B)
11.50 – 12.30	Lunch (no power on Track)
12.30 – 13.15	Service break and lane selection
13.20	Technical inspection on starting line Main B 8 x 5 minutes
14.15	Technical inspection on starting line Main A 8 x 5 minutes
	Track maintenance / braid cleaning
15.00 – 17.00	Practice ES24 (4 min drive – 4 min marshaling)
17.00 – 17.10	Racemeeting
17.10 – 18.10	Practice ES 24 (2 min drive – 2 min marshaling)
17.50 – 18.25	Technical inspection (all cars on the table at 18.13)
18.30	Qualifying 1 min lap time ES24 (32 entries = 45 minutes)
19.30 – 23.00	Dinner Party
20.00	Prize ceremony
2 <mark>3.</mark> 00	Close
Jac	
1	and the second s
Sunday March 27	
0.00	
07 15	Vanue anan

07.45	Venue open
07.45 - 09.00	Breakfast
08.15-08.25	Drivers who not are competing in ES 24 drive on track.
08.30	Semi D 8 x 4 minutes (50 minutes) (Marshals from Semi C)
09.20	Semi C 8 x 4 minutes (50 minutes) (Marshals from Semi D)
10.10	Semi B 8 x 4 minutes (50 minutes) (Marshals from Semi A)
11.00	Semi A 8 x 4 minutes (50 minutes) (Marshals from Semi B)
11.50 - 12.30	Lunch (no power on Track)
12.30 - 13.15	Service break and lane selection
13.20	Technical inspection on starting line Main B 8 x 5 minutes
14.15	Technical inspection on starting line Main A 8 x 5 minutes
	Track maintenance / braid cleaning
15.30 – 16.30	Practice Prod 24 (4 min drive – 4 min marshaling)
16.30 – 16.40	Racemeeting
16.40 – 17.30	Practice Prod 24 (2 min drive – 2 min marshaling)
17.10 – 17.30	Technical inspection (all cars on the table at 17.31)
17.15 – 18.00	Dinner
18.00	Qualifying 2 x 30 sec Prod 24 team (24 team entries = 45 minutes)
19.00	Final C 8 x 7,5 minutes (75 minutes)
20.15	Final B 8 x 7,5 minutes (75 minutes)
21.30	Final A 8 x 7,5 minutes (75 minutes)
22.45	Prize ceremony
23.30	Raceway closes after a long and happy weekend